LÄMMÖNSIIRTIMIEN JA PAINESÄILIÖIDEN LUOTETTAVA TOIMITTAJA

 

Refinec Oy on suomalainen konepajayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa lämmönsiirtimiä, painesäiliöitä, paineettomia säiliöitä sekä muita hitsattuja rakenteita teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme laitteet joustavasti nopeillakin toimitusajoilla ja haemme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, joilla turvaamme tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Päätuotteitamme ovat lämmönsiirtimet ja muut painelaitteet sekä säiliöt.

AJANKOHTAISTA

14.4.2021
Pemamek Oy toimitti Refinec Oy:lle PEMA WeldControl 100 -ohjausjärjestelmällä hallinnoitavan PEMA HD 5×4 hitsaustornin ja PEMA A25 4D hitsausrullaston, sekä kaksi  PEMA A25 I hitsausrullastoa kiskovaunuilla. Automatisoidut PEMA hitsaustornit ja -rullastot on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta, sekä vastaamaan raskaaan tuotannon korkeisiin laatuvaatimuksiin.

Meillä on useampia tulevaisuuden hankkeita nyt menossa, ja PEMA hitsausratkaisuilla on merkittävä rooli suunnitelmissamme. Näemme tärkeänä olla kehityksen kärjessä sekä omalta osaltamme myös tukemassa tulevaisuuden tutkimusta: olemme mukana useammassa ajankohtaisessa kehityshankkeessa. Hankkeiden tarkoituksena on löytää hiilivapaita ratkaisuja yhteiskunnan eri aloille, mm. EcoSMR-prjektissa, jossa tavoitteena on kehittää suomalaista pienydinvoimareaktoria sekä siihen liittyvää teknologiaa.
– Hannu Perälä, Refinec Oy toimitusjohtaja

29.3.2021
Olemme käyttöönottamassa upouutta ja tietääksemme Suomen ainoaa automaattista  ISOA hybridihitsausasemaa! Aseman avulla pystymme helposti toteuttamaan monimutkaisia kokonaisuuksia – maltamme tuskin odottaa…

25.3.2021
Meillä on avoimia työpaikkoja – tarkista tilanne ja vapaat paikat rekrysivultamme!

23.3.2021
Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

22.3.2021
Osallistuimme EcoSMR Open Business Day -seminaariin koko porukka. Hienoja esityksiä mm. Rolls Roycelta, Fortumilta ja muilta. Katso lisää projektista innovaatiosivultamme.

SEGMENTS

REFERENSSIMME

TUOTTEET

ASIAKKAITAMME

CONTACT US!

Contact information

 

info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360

LÄHETÄ VIESTI

13 + 6 =

Refinec Oy
Savenvalajantie 10, 53500 Lappeenranta
Suomi Finland
info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360