LÄMMÖNSIIRTIMIEN JA PAINESÄILIÖIDEN LUOTETTAVA TOIMITTAJA

 

Refinec Oy on suomalainen konepajayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa lämmönsiirtimiä, painesäiliöitä, paineettomia säiliöitä sekä muita hitsattuja rakenteita teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme laitteet joustavasti nopeillakin toimitusajoilla ja haemme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, joilla turvaamme tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Päätuotteitamme ovat lämmönsiirtimet ja muut painelaitteet sekä säiliöt.

AJANKOHTAISTA

24.12.2022

Refinec haluaa kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta sekä toivottaa lämmintä joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Refinec would like to thank all our customers and partners for the past year and wish you all Happy Holidays!

 

 

23.11.2022

Osallistuimme VTT:n isännöimään EcoSMR -projektin loppuseminaariin Helsingissä. Seuraavaksi projektista todellisuutta?

Refinec was presenting today our EcoSMR company project results in EcoSMR final seminar in Helsinki hosted by VTT.

 

7.11.2022

Refinec osallistuu Future Energy Solutions -konferenssiin Lappeenrannassa.

”Tämän vuoden konferenssin pääteema on ”Kohti energiariippumatonta Eurooppaa” sisältäen aiheita vetytaloudesta ja synteettisistä polttoaineista, Koillis-Euroopan vetelaaksoista, sähkön ja lämmön varastoinnista, pienistä modulaarisista reaktoreista (SMR) ja lämmityksestä” -Future Energiaratkaisut

7.11.2022
Meillä on avoimia työpaikkoja – tarkista tilanne ja vapaat paikat rekrysivultamme!

14.4.2021
Pemamek Oy toimitti Refinec Oy:lle PEMA WeldControl 100 -ohjausjärjestelmällä hallinnoitavan PEMA HD 5×4 hitsaustornin ja PEMA A25 4D hitsausrullaston, sekä kaksi  PEMA A25 I hitsausrullastoa kiskovaunuilla. Automatisoidut PEMA hitsaustornit ja -rullastot on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta, sekä vastaamaan raskaaan tuotannon korkeisiin laatuvaatimuksiin.

29.3.2021
Olemme käyttöönottamassa upouutta ja tietääksemme Suomen ainoaa automaattista  ISOA hybridihitsausasemaa! Aseman avulla pystymme helposti toteuttamaan monimutkaisia kokonaisuuksia – maltamme tuskin odottaa…

23.3.2021
Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

22.3.2021
Osallistuimme EcoSMR Open Business Day -seminaariin koko porukka. Hienoja esityksiä mm. Rolls Roycelta, Fortumilta ja muilta. Katso lisää projektista innovaatiosivultamme.

SEGMENTS

REFERENSSIMME

TUOTTEET

ASIAKKAITAMME

CONTACT US!

Contact information

 

info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360

LÄHETÄ VIESTI

4 + 11 =

Refinec Oy
Savenvalajantie 10, 53500 Lappeenranta
Suomi Finland
info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360