AVOIMET TYÖPAIKAT


Refinec Oy on suomalainen, kasvava ja maailmanlaajuisten kehityshankkeiden kärjessä toimiva konepaja. Päätuotteitamme ovat lämmönsiirtimet, painelaitteet ja säiliöt eri teollisuudenaloille. Investoimme tuotantoon, laitteisiin sekä alan kehitykseen erilaisten innovaatioprojektien kautta. Tuotantotilamme ovat Lappeenrannassa ja Haminassa. Meillä on alalta pitkä kokemus ja vahva osaaminen.

Haluatko lähteä luomaan kansainvälistä uraa konepajateollisuuteen?

Lähdemme vauhdittamaan kasvua viennillä ja haemme joukkoomme 

vientipäällikköä

jolla on vahva tekninen tausta. Vastuullesi kuuluu erilaiset myynnin tehtävät, kuten uusien, kansainvälisten asiakkaiden kontaktointi, tarjouslaskenta, tapahtumiin osallistuminen sekä niihin liittyvät järjestelyt.

Meille on tärkeää löytää tiimimme vahvistukseksi alasta ja tuotteistamme innostunut tekijä, jolla on sana hallussa ja motivaatio kohdallaan. Sinulla on teknisen alan opintoja tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen tarjouslaskentaan ja myynnin kehittämiseen. Haluat luoda luottamuksellisia ja kestäviä asiakassuhteita. Arvostamme energia-, kone- tai hitsaustekniikan koulutusta, mutta myös muu tekninen koulutus tai kokemus painelaitteiden kanssa työskentelystä on eduksi. Odotamme matkustusvalmiutta sekä erinomaista suomen ja englannin kirjallista ja suullista taitoa. Meille on myös mahdollista tulla tekemään päättötyötä aiheeseen liittyen.

Tässä työssä on tarjolla haastetta, mutta oikealle henkilölle myös mahdollisuus isoihin onnistumisiin ja tilaisuus päästä mukaan kasvattamaan Refinecistä kansainvälisesti kiinnostava toimija. Lappeenrannan toimistolla myynnin tukena toimii esimerkiksi mitoitus- ja tarjouslaskennan, työnjohtajan, suunnittelijan ja projektipäällikön rooleissa työskenteleviä kollegoita. 

Meidät tunnetaan luotettavuudesta, joustavuudesta, kovasta ammattitaidosta sekä hyvästä motivaatiosta ja työilmapiiristä. Panostamme valtavasti henkilöstöön esimerkiksi investoimalla jatkuvasti tuotantoon ja laitteisiin. Henkilöstöllä on meillä hyvä olla. Luottamus on meille tärkeä arvo, ja kanssamme saat vapauden toimia ilman tiukkaa kontrollointia. Refinecillä pääset olemaan vahvasti mukana kehityksen aallonharjalla erilaisten tulevaisuuden innovaatioprojektien kautta. 

Hae mukaan, sillä tulevaisuus alkaa nyt. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi sähköpostilla osoitteeseen info@refinec.fi viimeistään 18.11.2022. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 16 jälkeen toimitusjohtaja Hannu Perälä, p. 044 974 9403.

Refinec Oy
Savenvalajantie 10, 53500 Lappeenranta
Suomi Finland
info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360