MUUT TUOTANTOLAITOKSET

 

Refinecillä on laaja osaaminen ja kokemus useilta teollisuuden aloilta. Toimitamme päätuotteinamme lämmönsiirtimiä ja paineastioita teollisuuden prosessien erilaisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Lisäksi valikoimiimme kuuluu vakiotuotteita öljynjäähdytykseen sekä paineilmasäiliöitä.

Otamme prosessien ja materiaalien vaatimukset ja ominaisuudet huomioon sekä suunnittelussa että valmistuksessa. Materiaalivalinnat, valmistus ja käytettävä hitsausmenetelmä ovat ratkaisevia huippulaadun varmistamiseksi.

Muutamia esimerkkejä valmistusmateriaaleista, joiden käytöstä meillä on vankka osaaminen:

–    hiiliteräkset
–    ruostumattomat teräkset
–    kuumalujateräkset
–    duplex-teräkset
–    superausteniittiset teräkset (6Mo)
–    titaani
–    alumiini
–    kupariseokset
–    nikkeliseokset (esim.  Alloy 825, Alloy 625, Monel 400)
–    compound-materiaalit

Valmistuksessa investoimme jatkuvasti nykyaikaisiin valmistusmenetelmiin saavuttaaksemme korkeimman mahdollisen laadun yhdistettynä tehokkaaseen tuotantoon. Tästä esimerkkeinä ovat jo käytössä oleva orbitaalihitsausjärjestelmämme ja pian käyttöön tuleva, Suomen ensimmäinen automaattinen hybridihitsausasemamme.

Refinec toimittaa toiveittenne mukaan monenlaiset tuotteet, esimerkiksi

–putkilämmönvaihtimet
– lauhduttimet
– lämmönsiirtimet
– esilämmittimet
– syöttövesi- ja muut säiliöt
– reaktorit
– kolonnit
– kuivaimet
– pisaranerottimet
– höyryakut

Refinec käyttää hyväksyttyjä hitsausmenetelmiä mitä erilaisimmille materiaaleille ja prosessivaatimuksille. Suunnittelussa käytämme vibraatioanalyysiä laitteistojen värähtelyjen matemaattiseen mallinnukseen ja FEM-menetelmää (Finite Elemet Method) lujuuslaskentaan.

Toimitusprojektimme ovat tarkasti dokumentoituja, ja kiinnitämme erityisesti huomiota aikataulujen pitävyyteen ja asiakkaan pitämiseen tietoisena projektin etenemisestä.

 

Refinec Oy
Savenvalajantie 10, 53500 Lappeenranta
Suomi Finland
info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360