ÖLJYNJÄÄHDYTTIMET

OCL-Sarja

Vakiokoot heti toimitukseen varastostamme.

Refinec OCL -sarjan putkilämmönvaihtimet soveltuvat luotettavan rakenteensa ansiosta erinomaisesti öljyn jäähdyttämiseen.

Vaihtelevien käyttökohteiden jäähdytystehontarpeeseen löytyy laaja valikoima erikokoisia lämmönsiirtimiä öljyn ja jäähdytysnesteen virtaamien eri variaatioilla.

Refinec tarjoaa myös varaosapalveluita läpi lämmönsiirtimiensä elinkaaren.

Materiaalina molemmilla puolilla haponkestävä EN1.4404 teräs.

Refinec OCL-Series Cooler Selection Tool -laskentaohjelmalla määritetään tarkasti kuhunkin jäähdytystarpeeseen optimaalisin jäähdytintyyppi asiakkaan prosessiolosuhteiden ja näiden asettaman vaaditun jäähdytystehon mukaisesti. Lisäksi voidaan määrittää optimaalisin tuote myös halutun ylimitoituksen vaihdellessa.

Lämmönsiirtimiemme suorituskyky on validoitu kokeellisesti – Olemme kehittäneet konepajallemme testilaboratorion, jossa OCL-sarjan pienikokoisten lämmönsiirtimien suorituskyky on todennettu todellisessa käyttöolosuhteiden mukaisessa ympäristössä – kattaen jäähdytystehot ja painehäviöt.

Materiaalina haponkestävä teräs – Korroosiota kestävä ja helppohoitoinen materiaali

Luotettava, kestävä ja suorituskykyinen rakenne – Yksinkertainen ja vankka rakenne sekä varmatoiminen jäähdytysratkaisu, jossa ei ole ympäristön lialle herkkiä lauhdutuskennoja tai puhaltimia, eikä liikkuvia osia.
Erityisen hyvin soveltuva pölyisiin olosuhteisiin.

Minimoitu huoltotarve –
Avattavat kannet tekevät putkipakan puhdistamisesta helppoa. Kiinteän putkipakan ansioista kokonaisuus on selkeä ja tiivistettävien liitosten määrä on minimoitu.

Yksinkertainen asennus ja energiatehokas ratkaisu – Pelkästään nesteiden väliseen lämmönsiirtoon perustuva toimintaperiaate poistaa tarpeen sähköasennuksille ja –kulutukselle.

Varaosapalvelut – Varastostamme varaosat nopealla toimituksella.

Modulaarisuus – Saatavilla kattava valikoima laajalla jäähdytystehoskaalalla useilla eri öljyn sekä jäähdytysveden/-aineen virtaamilla

Refinec OCL-sarjan tuotteet valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa

Refinec Oy
Savenvalajantie 10, 53500 Lappeenranta
Suomi Finland
info(at)refinec.fi
+358 10 504 4360